Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

AGRO-NOVA KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLL. TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPR. MŰKÖDÉSI KÖLTSÉG FINANSZÍROZÁSA

Antal Gáborné

Nyilv.sz.: 50269026

Adószám: 67461952-1-40

8948 Nova Arany János út 5.

Hírek

  • Tartalom
Ez is a mi életünk , magunkat írtjuk ki .  . 

Érdekes események vannak az országban Európában a világban .
Ezt osztom meg minden honlap látogatómmal . 
Szándékos laboratóriumi kísérletek mutáns és kártékony dögei miatt szenvedhetünk! 
Egy jó ideje annak, hogy ősszel mindent ellepnek a poloskák, és most már a Harlekin katicák is!
De azt már biztos csak kevesen tudják, hogy ezt az utóbbit azoknak a német laboratóriumi kísérleteknek köszönhetjük, melyek során olyan „okos-katicákat” akartak kitenyészteni, amik a bio-levéltetűirtás céljára alkalmasak lesznek .  
Ennek a kísérletezésnek az eredménye viszont nagyon félresikerült, mert helyette megkaptunk az elképesztő iramban szaporodó, ronda és rendkívül kártékony, ráadásul még az igazi katicákat is elpusztító , Harlekin katicának elnevezett borzalmas mutánsokat!

Ahogy ez a képen is jól látható, ezek a szívós és undorító dögök még egy kutya szájpadlásán is megtelepszenek és jól érzik magukat. Ezért rendszeresen ellenőrizzétek ne csak az állataitokat, de a fekvőhelyeiket is, és ahogy csak lehet, irtsátok ezt az alattomos kártevőt .

Érthetetlen és meg magyarázhatatlan H1N1 vírus tombolása !

Madárinfluenza vírus jelenlétét mutatta ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) egy pulykákat tartó Békés megyei gazdaságban, a hatóság a szükséges intézkedéseket haladéktalanul megtette - közölte a Földművelésügyi Minisztérium.

 A madárinfluenzavírus elterjedésének megakadályozása érdekében 9000 pulykát, a tótkomlósi gazdaság teljes állományát leölik . A H5N8 vírustörzs először 2014 elején, Ázsiában okozott járványt a baromfiállományokban, majd 2014 novemberében megjelent Európában is. Magyarországon hosszú járványmentes időszakot követően utoljára 2015 februárjában kellett megküzdeni ezzel a betegséggel.

EBOLA , az utolsó ebola járványt Afrikában hogy is akadályozták meg a terjedését . Hiszem nem találták meg az ellenszert . Csak úgy eltünt ? A hiradások hallgatnak . Az első lángszóróval , dózerekkel oldották meg . Most ?  

Most mi történik ? Gazdasági bojkott ? Figyelmeztetés ? Leigázás , gazdasági fenyegetés ?

Meddig megy el az EU és világ "gazdaság "?  A profit a hatalom a mérvadó ?

Akkor most hogy is van ? Ki miért kit olt ? Milyen oltóanyagot fecskendeznek beléd ? Ki állítja elő , mi van az oltó anyagban , kisérlezeteznek az emberiséggel ,? Mint az ebola ? Lehet a stadionokat is ezért kell építeni ? Már csak egy hajszál választ el a tömeges fertőzéstől és hova rakják a fertőzötteket , a korházak telítettek hely nincs . Laktanyák kaszárnyák óvó helyek nincsenek . Közben az égen meg magyarázhatatlan jelenségek vannak amire csak az a válasz tudatlan balga ember , hülye vagy amihez nem értesz arról minek kérdezősködni ? 

De én mint hozzá nem értő akkor nem a katalizátorral van gond a repülőn ? Az EU és világ füstgáz kibocsátás nem érinti ezeket a gépeket ? Ja lehet hogy nem autók ? 

1996-ban történt, hogy az amerikai légierő tudósai megjelentettek egy tanulmányt, amelyben arról tanakodtak, hogyan lehetne az időjárás manipulációját fegyverként használni. Az írás egy fiktív jövőbeli – egészen pontosan 2025-ös – forgatókönyvet boncolgatott, amelyben a hadsereg alternatív tudományos eszközök bevetésére kényszerül. Maga az időjárás-befolyásolás ötlete egyébként nem feltétlenül ördögtől való dolog , gyakorlatban nem nagyon létező módszerek közé tartozik, amelyekkel a tudósok lehűtenék a bolygót, ha minden kötél szakadna, és már nem tudnánk mit kezdeni a klímaváltozással. A chemtrailhívők legfontosabb érve, hogy a méreg hatása kimutathatóan egészségkárosító. Gyakran találkozni például olyan állításokkal, hogy a földben vagy az esővízben minden eddiginél magasabb mennyiségű alumíniumot (vagy éppen báriumot, stronciumot, stb) mértek. Ezek a mérési adatok helyesek, csakhogy valójában teljesen normális és ártalmatlan koncentrációkat mutatnak , közben a tények ,  jelentősen feljöttek a halálozási listán a légúti megbetegedések, nyilván a chemtrail miatt. Az valóban igaz, hogy 2008-ban ez a halálok betört a top háromba . 

Az Élő Bolygó projekt keretében a WWF 1970 óta követ nyomon mintegy tízezer gerinces fajt. Az elmúlt több mint negyven év eredményei alapján egyértelműen megállapítható, hogy a gerinces fajok egyedszáma 52%-kal csökkent. A legnagyobb mértékben az édesvízi fajok (76%) fogyatkoztak meg, őket a tengeri (39%), majd a szárazföldi fajok (39%) követik közel azonos mértékben. A legveszélyeztetettebb területeknek a trópusi esőerdők számítanak, azonban hazánkat, illetve a Kárpát-medencét sem kíméli a fogyatkozás. Az egyre intenzívebb folyószabályozásoknak, illetve folyókat érintő átalakításoknak (erőművek, gátak stb.) és szennyezésnek tulajdoníthatóan édesvízi gerinces fajaink egyedszáma 30%-kal csökkent 40 év alatt.

Elérkezett az emberiség a végítélethez ! 40 év mulva 8 milliárd helyett 30-32 milliárd ember él a földön . És ez kártékony kiírtandó faj lett ! Itt már a föld élete a tét . Akkor most mi fontosabb és haszonleső élősködő önpusztító emberi faj , vagy a föld  élete ! Elgondolkodtál már azon hogy a te életed része lesz ez ? Homokba dugod a fejed és " nekem mindegy " ? Miért élsz miért jöttél erre a FÖLD bolygónak nevezett égitestre ? A tiéd ez a bolygó  ? Te csak lehetőséget kaptál hogy le élhesd ezt a 20,000 napot ezen a bolygón , és nem azért hogy meg öld !  

Legnézettebb termékeink