Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

Antal Gáborné

Nyilv.sz.: 50269026

Adószám: 67461952-1-40

8948 Nova Arany János út 5.

Tűzhely kályha huzatfokozó kategóriák

Kályha Vízteres fűtőtest

  • Termék leírás

Beti  - Gita Central saválló vagy kerámia  tűzhely .

BETI centrál vízteres kandalló kivitelű fűtőberendezés.

Méretek :hosz 620 x szél 490 x mag 960.

Kémény csatlakozás 160mm csatlakozás felső. Teljesítmény 20Kw . Kályha súlya 160Kg.

      

      

STEFANIA vízteres kandalló kivitelű fűtőberendezés.

Méretek :hosz 620 x szél 690 x mag 960.

Kémény csatlakozás 160mm . Teljesítmény 21 Kw . Kályha súlya 274 Kg.Kémény csatlakozás felül.A kerámia szin kiválasztható.Ha önnek egyedi szin tetszik elküldi a kerámiát és beszereljük.

     

     

Működési leírás
A centrál vízteres kályha , központi fűtésre alkalmas ! Az oldalpalást rozsdamentes saválló acélból ,a tető hőálló öntvény acél.A tüzelő tér ajtó magas minőségű kerámikus hőálló ablak! A kályha központi fűtésre alkalmas!A tüzelő tér, a víztér magas minőségű hőálló acélból lett kiépítve.Rendelhető kerámia diszítés , a választható szinekből.

     

FIGYELEM A KÁLYHÁT MINDEN ESETBEN BE KELL KÖTNI A KÖZPONTI FŰTÉSBE VAGY HŐCSERÉLŐBE,MERT VÍZ HIÁNYÁBAN SÉRÜLHET A KÉSZÜLÉK!

A készülék nyitott vagy zárt rendszerű központi fűtésbe is be köthető ! A zárt rendserű központi fűtésbe a meleg víz oldal kimenetre egy 2.5 bár nyomású biztonsági szelepet kell beépíteni ! .A megfelelő kéményt biztosítani kell. A kályhák és kandallók nagy teljesítményűek , és a megfelelő huzatot biztosítani kell . A kémény belső mérete minimum 160mm , ha nagyobb teljesítményű a kályha akkor arányosan nagyobb kémény szükséges . A kémény magassága min. 7m , hogy a kéményben az alnyomás 17 pascal legyen .

A kályha , sparhelt egy hiányt pótol a kerekedelmi palettán . Nyugat európában nagyon kedvelt és évek óta nagyon bevált fűtési eszközként , vagy rásegítő rendszerként alkalmazzák. Esztétikus magas minőségű , kiváló készülék !

Kattintson a legfelső képre és a teljes választékot megtalálja képekben .

Házhozszállítás  gyorsszolgálattal , saját szállítás megállapodás alapján . 

Ossza meg a Facebookon ha tetszik a gép és az ár!